Η λαλίστατη Σιωπή των εικόνων

Βρέθηκε τόσο ηλίθιος πάνω στη Γή ;;;

Βρέθηκε τόσο Ηλίθιος άνθρωπος πάνω στη Γη να  ξεστομίσει την ασχήμια του πάνω σ' αυτό το υπέροχο πλάσμα ;;;;  Δεν το πιστεύω.

 

8 σχόλια:

  1. Οφείλω την καταπληκτική αυτή ΕΙΚΟΝΑ στον παλιόφιλο μας...https://www.facebook.com/dimitris.vertigo?fref=pb&hc_location=profile_browser

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ¨"ΕΙΚΟΝΑ" συνοδεύεται από την έκκλιση αυτής της ζωγραφιάς που την απευθύνει δημόσια .

    "Όλοι ντρέπονται για μένα επειδή είμαι ανάπηρη 😥😪😭 αν δεν ντρέπεσαι παρακαλώ πατήστε like & Share 👏👏
    πηγή :https://www.facebook.com/FisaeiApopseMonaksia/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια Θεά....! ένας Άγγελος δίπλα μας....!
    Μια υπόκλιση στην θηλυκότητά της και στην προσωπικότητά της.
    Πραγματικά ευλογία η συμπόρευση μαζί της.
    Λυγερή μου, τα φιλιά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έτσι είναι Γιάννη μου. Έτσι θα αντιδρούσε ο κάθε φυσιολογικός άνθρωπος στη θέα αυτής της κοπέλας. Και φυσικά δεν είμαστε μόνο εμείς φυσιολογικοί.

    Διερωτώμαι λοιπόν : Γιατί αυτό το κορίτσι γενικεύει το παράπονό της ""Όλοι ντρέπονται για μένα επειδή είμαι ανάπηρη" ????? Μήπως θέλει να αναφερθεί εμμέσως πλην σαφώς σε κάποιους δικούς της ανθρώπου που γι αυτήν αποτελούν τον κόσμο όλο ? Εκείνη ξέρει .

    Εγώ πάντως ανέβασα την φωτογραφία αυτού του υπέροχου πλάσματος όχι για να ευαισθητοποιήσουμε τον οίκτο κανενός και να συμμορφωθούμε με την έκκλησή της , αλλά για να την ΘΑΥΜΑΣΟΥΜΕ και να την ΣΥΓΧΑΡΟΥΜΕ για το κάλλος με το οποίο την προίκισε ο Θεός.
    Καλό σου βραδάκι και σε ευχαριστώ . Επέτρεψε μου να σε θεωρώ «σύντροφο» στις σκέψεις μου γιατί πράγματι είσαι, κι ας μην είμαστε σύντροφοι ( φανατικοί…) σε άλλους τομείς..( Ε, να μην πούμε και κανένα κρύο αστειάκι μες της ζέστη ;;; )
    Δική σου η νύχτα νάναι ,γλυκιά και ατμοσφαιρική κι ας μην είσαστε στην Ζάκυνθο.
    Και στο κλεινόν άστυ μπορεί κανείς να επιλέγει ό,τι του αρέσει και να το απολαμβάνει, αρκεί να είναι καλά όπως Εσύ κι όχι άρρωστη ( εδώ και μέρες) όπως η αφεντιά μου.
    Γειά μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ένας πληγωμένος άγγελος είναι.
    Είναι τυχερός όποιος έχει έναν άγγελο μέσα στο σπίτι του.
    Το κορίτσι καλά θα κάνει, κατά τη γνώμη μου, να αφήσει απ'έξω όσους ντρέπονται, όπως λέει, γι'αυτήν και να βλέπει τον εαυτό της μόνο στον καθρέφτη και στα μάτια εκείνων που την αγαπούν.
    Καλημέρα Λυγερή μου και περαστικά σου γρήγορα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναί ! να βλέπει και να καμαρώνει το είδωλό της στον καθρέπτη ,γιατί πράγματι είναι η ομορφιά προσωποποιημένη. Εγώ θα πρότεινα να το να ψάχνει τον εαυτό της περισσότερο μέσα της, να τον αγαπήσει ,να τον δεχτεί γι'αυτό που είναι. Μπορεί τότε ν' ανακαλύψει η ίδια χαρίσματα που να τις επιτρέπουν και να τον θαυμάζει και να μην χρειάζεται την επιβεβαίωση των άλλων.

      Κι αυτό βέβαια ισχύει για τον καθένα μας.

      Νομίζω πως αυτό είναι το "κέρδος" του αναγνώστη απ' αυτή την ανάρτηση.

      Σ' ευχαριστώ Μαρία μου για την παρουσία σου .Τιμά την σελίδα μου.
      Σ' ευχαριστώ και για τα "περαστικά" .Τα χρειάζομαι οπωσδήποτε και κάνω ό,τι μπορώ για να πραγματοποιηθεί η ευχή σου. Μέχρις στιγμής έχω θέσει τουλάχιστον την κατάσταση υπό έλεγχο ….

      Καλή μας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο

      Διαγραφή
  6. Πραγματικά πανέμορφη και δεν καταλαβαίνω γιατί χρειάζεται τα λάικ στο προφίλ της. Κοπέλα μου κοίτα τα μάτια όσων σε αγαπούν και θα δεις ότι κανείς τους δεν ντρέπεται. Σιγά τώρα μην κάνει την εξωτερική ΄και εσωτερική μας ομορφιά το άκρο που μας λείπει...
    Περαστικά Λυγερή μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην ίδια γραμμή πλεύσης είναι οι απορίες μας Αννούλα μου.
      Η απάντηση ίσως προκύπτει μέσα από την πρότασή μου να ψαχτεί λίγο περισσότερο "μέσα" της η αιθέρια αυτή ύπαρξη.
      Και φυσικά όλοι μας -κι ας μην είμαστε αιθέριοι-. Πιστεύω ότι μέσα από αυτή την ενδοσκόπηση δίνονται εξηγήσεις για πολλά που αφορούν τον καθένα μας ....

      Που είσαι καρδούλα μου ;Σε διακοπές αν δεν κάνω λάθος. Και με θυμάσαι; και κλέβεις χρόνο από την ξεκούραση σου για να βρεθείς στην συχνότητά μου;

      Και να θέλω να μην σ' αγαπώ ,δεν γίνεται....

      Καλά να περνάς κι ακόμη καλύτερα να νοιώθεις Αννούλα μου. Όσο για μένα είμαι καλύτερα και επιβάλλεται να σταθεροποιηθεί η υγεία μου για έναν πολύ σοβαρό λόγο. Εγώ παιδί μου όχι μόνο δεν έχω δικαίωμα να πεθάνω όπως όλοι οι θνητοί ,αλλά ούτε και ν' αρρωστήσω σαν άνθρωπος.....

      Σε φιλώ .

      Διαγραφή